Catch the Love - logo - loveshoots and creative capturing

WELKOM BIJ CATCH THE LOVE

Over loveshoots en liefde

Welkom, leuk dat je op mijn website komt kijken! Ik ben Ruben, een hardwerkende vader die jaren terug bekend stond als bruidsfotograaf, genaamd Tovergoud. Inmiddels is het weer flink begonnen te kriebelen en wil ik weer lekker aan de slag met loveshoots. Ik hou er echt van om op zoek te gaan naar de liefde tussen twee mensen en dit vast te leggen tijdens een loveshoot.

Verder ben ik graag creatief bezig met filmen, fotograferen en droneshots maken. Ook daar zit een hoop liefde in. De liefde voor een stad of andere mooie locatie creatief vastleggen, dat is toch hartstikke gaaf?! Ik kom zelf uit Vught (bij Den Bosch), maar reis graag.

Helaas – en misschien is dat wel een soort van compliment – heeft iemand mijn oude domeinnaam geregistreerd (lees: gekaapt), dus ga ik nu verder onder een naam, die nog beter omschrijft wat ik graag doe: Catch the Love!

BOEK MIJ VANDAAG NOG

En Laat Mij De Liefde Vastleggen!

TOGETHER WE MAKE UNFORGETTABLE

MEMORIES

flowers_top

DIE PURE LIEFDE TUSSEN JULLIE

Loveshoot

Een loveshoot is heerlijk om te doen. Het is een moment samen, waarop jullie liefde centraal staat. Hier gaan we op allerlei manieren naar op zoek, zodat ik al dit moois kan vastleggen. Wellicht geef ik jullie zelfs wat huiswerk vooraf.

We kunnen direct aan de slag, maar we kunnen ook gaan voor een styled shoot. Denk bv aan een loveshoot, gebaseerd op een film als The Notebook. We nemen dan een gieter mee voor de regenscene en ik vraag jullie om in een bepaalde stijl kleding te komen. We kunnen hier zelfs een styliste (of weddingplanner) bij regelen, zodat de styling nog veel meer aandacht krijgt. Alles is mogelijk!

Pure loveshoot

 • Buitenlocatie

 • Gouden uur

 • Pure liefde

 • Veel lol samen

 • Minimaal poseren

 • Heerlijke herinneringen

Styled shoot

 • Thema of kleurstelling

 • Props en aankleding

 • Pure liefde

 • Minimaal poseren

 • Heerlijke herinneringen

 • Optioneel: styliste erbij

MAKE YOU SMILE

Tijdens mijn loveshoots wordt er altijd heerlijk gelachen. Een ontspannen sfeer, daar gaan we voor!

Het is niet zomaar een loveshoot. Het is een belevenis, een experience. Stilstaan bij jullie liefde voor elkaar en daar volop van genieten!

Later zien jullie de foto’s terug en ineens zijn jullie weer helemaal terug in dat moment, genietend van elkaar! Gegarandeerd een glimlach op jullie gezicht!

BEN JIJ NU NET ZO ENTHOUSIAST ALS IK?

Wacht dan niet langer en contact mij. Gaan we samen een mooi plan maken om een geweldige herinnering te creëren.

flowers_top

JE TOPLOCATIE VOL LIEFDE IN BEELD

Creative capturing

Ik vind het leuk om ook mijn creatieve ei kwijt te kunnen. Zo speel ik graag met mijn 360-graden camera en drone, wat mij weer te gekke en unieke perspectieven geeft.

Net als met loveshoots vertel ik graag een verhaal met mijn beelden. De rode draad altijd: de liefde voor iemand of iets. Dat geldt dus uiteraard ook prima voor een leuke locatie. Hoe tof is het om de sfeer van een restaurant of de vibe van een stad vast te leggen?! Just dare me!

Stel, je hebt een restaurant

 • Sfeer vastleggen

 • Conceptual storytelling

 • Detailfoto’s

 • Shot throughs

 • Gerechten visueel aantrekkelijk

 • Ruimtes in 360 graden

of bijvoorbeeld een prachtig kasteel

 • Artistic storytelling

 • Fly-overs

 • Vibe vastleggen

 • Droneshots

 • Highlights in detail

 • Rijzen in de omgeving

WAAROM KIEZEN VOOR

Catch the Love

Klik gerust op een dronefoto hieronder

WIE IS DE MAN ACHTER

Catch the Love

Ok, dit ben ik in 20 woorden:

Sushi – romantisch – creatief – padel – denker – gevoelsmens – sportief – family man – surfen – vreetbeer – respectvol – zorgzaam – rommelkont – bezige bij – eigenwijs – moestuin – sociaal – Oeteldonk – muzikaal  – suppen.

Catch the Love - Ruben Tovergoud creatieve fotografie zelfportret Den BoschCatch the Love - Ruben Tovergoud creatieve fotografie zelfportret Vught

Antwoorden op je vragen

Ik ben een ondernemend type en vorig jaar besloot ik om supboarden te gaan verhuren. Ik wilde ook graag mijn avonturen delen met de wereld en zo ben ik ook gaan bloggen over mijn avonturen op en bij het water. Omdat ik momenteel echt nog aan het kijken ben of het weer oppakken van fotografie echt bij mij past/gaat lukken/is te combineren met mijn drukke agenda, hangt alles nu nog onder windsupdude.nl (zelfs het emailadres dat ik voorlopig gebruik).

Voor 275,- gaan wij een uur lang op zoek naar die heerlijke liefde tussen jullie (lees: jullie gaan een uur lang genieten van elkaar). Na de shoot bewerk ik een selectie van de foto’s en krijgen jullie er 20 (ik zal vast verklappen dat ik er eigenlijk altijd een paar extra bij doe) in hoge resolutie.

Nee, absoluut niet! Deze vraag krijg ik vaak. Ik hou juist van de pure liefde en niet van het poseren. Ik weet dat de meeste mensen geen ervaring als  model  hebben en de kracht zit ‘m dan ook juist in het vastleggen van de echte liefde (niet het poseren, zoals in de modellenwereld). Mijn doel is dat jullie – wanneer jullie later de foto’s terugzien – denken: “Wauw, weet je nog dat heerlijke moment toen?! Deze foto brengt ons gelijk terug

Absoluut! Ik ga graag mee naar mooie plekken buiten ons kikkerlandje. Zal dan wel het een en ander moeten gaan afstemmen op mijn werk, etc, maar daar gaan we dan ongetwijfeld uit komen.

Uiteraard kan dat! Heb jij bv een restaurant of andere gave locatie en wil je dit op een creatieve manier hebben vastgelegd, dan kom ik graag langs! Prijs zal in overleg zijn en is uiteraard helemaal afhankelijk van wat je precies wilt, etc.

Catch the Love - styled loveshoot loveshoots Vught hond hondenfotografie fotografie den bosch

Let’s connect

Interesse? Neem dan nu contact met mij op!