Loading...

WELKOM BIJ WINDSUPDUDE

Verhuur en avontuur

Welkom, leuk dat je op mijn website komt kijken! Ik ben Ruben, een hardwerkende vader die zijn koppie lekker leeg krijgt op/in/bij het water. Dit doe ik door bijvoorbeeld lekker te gaan suppen. Hier kun je meer lezen over mijn avonturen en ik laat ook jou graag kennis maken met een hoop pret of ontspanning op het water. Huur zelf eens een board en maak kennis met deze heerlijke sport!

flowers_top

BESCHIKBARE BOARDS

Verhuur en verkoop

WIL JIJ OOK?

Huur nu

Natuurlijk is het leuker om gewoon lekker zelf te gaan suppen. Bij mij kun je heel voordelig een board huren voor een langere periode. Ideaal om echt kennis te maken met een board en die heerlijke nieuwe sport: suppen!

“Ik krijg vaak de vraag wat een goed board is om te kopen. Mijn advies: vooral proberen. En niet een uurtje, maar gewoon een paar keer. Het is echt persoonlijk. ”

RUBEN (WINDSUPDUDE)

Waarom kiezen voor windsupdude

WAAROM KIEZEN VOOR

Windsupdude

 Bij mij kun je ook supboards, inflatables en andere accessoires kopen. Als je een board hebt gehuurd en het is je zo goed bevallen, dat je hem graag zou willen kopen, dan kan dat uiteraard ook en krijg je zelfs 5% korting!

Wil je iets bij mij kopen?

Sportief & Ontspannend En dat op hetzelfde moment

Suppen is onwijs sportief en gezond. Stiekem gebruik je heel veel spieren, versterk je je core en kun je lekker je koppie legen in de natuur.
flowers_top

“Bij Ruben ben je verzekerd van goede materialen en kun je met een echt gerust gevoel op pad!”

ANNEMIEKE ROZA

“Door Ruben ben ik gaan suppen! Zijn enthousiasme en prachtige plaatjes vanaf zijn board zijn een lust voor het oog! Zijn advies over de equipment heeft me enorm geholpen bij mijn aanschaf!”

SJORS VAN DER AALST

“Ruben is vriendelijk en enthousiast, zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Hij geeft een goede, duidelijke en eerlijke uitleg over de verschillende supboarden en heeft diverse goede tips voor de (beginnende) supper. Nadat ik bij hem verschillende sups heb geprobeerd, heb ik naar volle tevredenheid mijn eerste eigen sup aangeschaft. Ik kan het van harte aanbevelen om bij hem je sup te huren en het echt te proberen!”

ARJAN VD ZANDEN, RUNYOURHEAD.NL

5 VOORDELEN VAN

Suppen

“De vrijheid van suppen: zelf bepalen waar, wanneer en met wie (kan ook prima alleen) je supt en alle ruimte op het water!”

RUBEN (WINDSUPDUDE)

TOFFE FOTO’S VAN MIJN

Instagram