HUUR HIER JE BOARD

YellowV Heartbeat 08
new kid on the block

Speciaal voor kinderen hebben we de Heartbeat08 kindersup. Een speels 250 cm opblaasbaar SUP board. Deze kindersup is zeer wendbaar en extra breed om meer balans te bieden. Daarbij is hij stevig genoeg zodat hij helemaal kidsproof is!

De Heartbeat08 heeft vijf handvatten zodat er van alle kanten op het board kan worden geklommen. Zes d-ringen zorgen voor meerdere bevestigingsmogelijkheden om een aantal boards samen te kunnen binden tot één groot board. Het stand up paddle board zelf is met 8,5 kg lekker licht en stevig genoeg om 75 kilo te kunnen dragen. Voor extra stabiliteit hebben we drie verwijderbare vinnen toegevoegd. Vijf millimeter EVA schuim zorgt voor een comfortabele ondergrond terwijl het 1,5mm dikke drop-stitched PVC zeer duurzaam is.

De Heartbeat08 kindersup vermaakt kinderen dagenlang! Plezier in en op het water, stabiel en duurzaam: ieder kind wil een Heartbeat08 iSUP dit jaar!

YellowV Heartbeat 09
the adventurer

Als het van jou allemaal wel iets spannender mag, is de iSUP Heartbeat09 jouw ‘partner in crime’. Geschikt voor snelstromende rivieren en in de branding. Dit rocker board is zeer eenvoudig te manoeuvreren en kan bijna om zijn as draaien met gebruik van de verhoging aan de achterzijde van het board, de kickpad. Drie verwijderbare vinnen zijn eenvoudig te vervangen en de extra breedte van het board biedt de stabiliteit die je nodig hebt in extreme omstandigheden. Als je een echte waaghals bent, overweeg dan dit board!

Vanwege zijn avontuurlijke karakter, hebben we dit board zo eenvoudig mogelijk gehouden. Met drie ergonomisch geplaatste handvatten en zes d-ringen is de Heartbeat09 gemakkelijk te dragen en vast te zetten. Met een totaalgewicht van 9 kilogram en de stijfheid van een hard board, snijdt de Heartbeat09 door het ruige water als een professional! Het stevige 1,5 mm dikke drop-stitched PVC is verrijkt met 5 mm EVA schuim voor extra grip. Licht, duurzaam en super snel in het water: de Heartbeat09 is jouw board als je voor avontuur gaat!

YellowV Heartbeat 11
the athlete

Dit sportieve opblaasbare tourboard is jouw iSUP board als je jouw horizon wilt verleggen. Hij is heerlijk om snel grote afstanden mee af te leggen en gelijktijdig stabiel om veilig een rugzak of je huisdier mee te nemen. Die stabiliteit maakt dit board geschikt voor zowel beginnende als gevorderde Stand Up Paddlers.

De Heartbeat11 is voorzien van een bagagenet om je bezittingen op vast te zetten, meerdere handvatten om het board eenvoudig te verplaatsen en diverse d-ringen om het board vast te kunnen leggen aan een kade of boot. Met een gewicht van 11,5 kg voelt dit board als een hardboard. Indien volgens instructies opgepompt, kan dit board zelfs worden gebruikt om te golfsurfen! De stabiliteit van de drie afneembare vinnen is ongeëvenaard. Op het board biedt 5 mm EVA schuim comfort en grip. De 1,5mm dikke PVC laag zorgt voor duurzaamheid. Kortom eenvoudig te manoeuvreren, stabiel, snel en duurzaam: met Heartbeat11 kom je de zomer zeker door!