WELKOM OP

Mijn blog

Leuk dat je me hebt gevonden en welkom op mijn blogpagina! Op dit deel van de website laat ik je graag genieten van mijn avonturen op/in/bij het water, probeer ik je leuke en handige tips te geven, deel ik graag mijn ervaringen, laat ik mooie locaties zien en hoop ik je te laten genieten van vele mooie plaatjes en filmpjes.

Als je mijn blogs en Instagram volgt, leer je me ongetwijfeld vanzelf kennen. Ik wil je nu vooral vertellen hoe ik met dit alles ben begonnen.

Een paar jaar geleden leek het me leuk om te leren windsurfen. Ik ben redelijk autodidactisch, dus dacht “gewoon een plank en zeil halen en gaan met die banaan“. Zo gezegd, zo gedaan. Nodige spulletjes via Marktplaats gevonden en ergens in Limburg een surfkarretje voor achter mijn fiets opgehaald. Zorgde voor heerlijke momenten met het gezin en zo leerde ik mezelf de eerste kneepjes van het vak bij. Een nadeel: ik was vooral aangewezen op de IJzeren Man hier in de buurt. Een prachtige locatie, maar qua wind niet altijd ideaal.
Toen mijn vrouw niet veel later besloot om een supboard aan te schaffen, zagen we al snel het gemak hiervan. Alleen al de vrijheid om er overal mee heen te kunnen gaan! Als dit nou ook kon met een surfboard… Wat bleek? Dat kon!

In het voorjaar van 2020 verkocht ik al mijn surfspullen en met het geld daarvan kocht ik een supboard met de mogelijkheid om er een surfzeil op te bevestigen. En zo ontdekte ik het windsuppen! Eigenlijk een perfecte manier om het te leren en tal van voordelen, maar hier zal ik een andere keer over bloggen.

Windsupdude - surfen en suppen bij SUP & Windsurf Den Bosch

Tegelijk dacht ik “misschien is het ook wel leuk om mijn avonturen op Instagram te delen“. Eigenlijk een paar jaar te laat Instagram (her)ontdekt, maar dat mocht de pret niet drukken. En ik zeg herontdekt, omdat ik ooit al Instagram had gebruikt, toen ik als bruidsfotograaf werkte onder de naam Tovergoud. Waarom nu niet weer mooie foto’s gaan delen?!

Op 20 juli 2020 plaatste ik mijn eerste foto op het Instagram-account van Windsupdude. Op dat moment wist ik nog niet aan wat voor mooi avontuur ik was begonnen. Die eerste paar maanden groeide mijn account best lekker, leerde ik onwijs leuke mensen kennen en volgden vele mooie momenten. Dat is dan ook gelijk mijn belangrijkste doel: die mooie momenten en daarmee mooie herinneringen vol quality time met het gezin maken!