OP HET STRAND VAN DOMBURG

Een echte pro skimboarder

Een lekker zomers dagje. Wij naar het strand van Domburg. En dan niet direct bij Domburg, maar een paar kilometer zuidelijker. Voldoende parkeergelegenheid (en betaalbaarder #weblijvenhollanders), een kleine surfschool/winkel, een gezellig strandtentje en een heerlijk strand met volop ruimte.

Op deze mooie zomerse dag besloten we om eens iets nieuws te proberen, dus wij naar het surfwinkeltje om een skimboard te halen. Lekker aan de slag ermee. Gewoon uitvogelen. Aanloopje nemen, board gooien en springen maar. Dat uitvogelen ging zoonlief erg goed af. Over mijn prestaties ga ik niet in :D Laten we het er maar op houden dat mijn vrouw een filmpje op haar telefoon heeft staan, waarop ik hard land en zij hard lacht!

Maar goed, wij lekker bezig, komt er ineens een jong stel aanlopen. We maken een praatje en de jongen vraagt of hij het ook een keer mag doen. Tuurlijk. Hij neemt een aanloop en… gaat los! Wat een pro. Check dit:

(Wil je een betere kwaliteit zien? Bekijk het filmpje dan in de YouTube-app)

Ik kon het uiteraard niet laten om snel mijn GoPro te pakken en als een gek mee te rennen met deze skimboarder (moet toch ook een mooi gezicht zijn geweest voor alle strandgangers). Gave shots zo he?! Daarom sta ik altijd open voor mensen en hun verhalen. Je weet nooit tot wat voor moois het kan leiden. In ons geval op een te gekke ontmoeting en het openvallen van onze monden.