SUPLES OP HET ENGELERMEER

Ditmaal een groepsles!

Laatst gaf ik voor het eerst een suples (zie ook deze blogpost). De gelukkige was Ian en hij was zo enthousiast dat hij een week later nog een les wilde, maar ditmaal met een drietal vrienden. Dit betekende dus mijn eerste groepsles! Hoe gaaf?!

Een weekje later was het zover. Auto volgeladen met 5 gave YellowV supboarden. De oplettende lezer ziet dat er vier boarden nodig zijn voor de cursisten, maar ik ga uiteraard zelf ook graag mee! En heel relaxed: tijdens het opblazen van de boarden zat de sfeer er al gelijk goed in. Dank voor de foto Ian!

YellowV supboarden voor suppen op het Engelermeer

Suples en gelijk het water op

Na de instructie besloten we om gelijk het water om te gaan. Ervaren. Voelen hoe het is op een board. Wel alles veilig en in het ondiepe eerste deel van het Engelermeer (stiekem een hele fijne plek om les te geven daar tussen Vlijmen en Den Bosch). Tijdens deze eerste stappen op het water kon ik mooi iedereen om de beurt advies geven en helpen. Al snel gingen we van op de knieën over tot staan. Zo mooi om die snelle ontwikkeling te zien. Balans werd snel gevonden en dat is toch wel het fijne van heel snel het water op.

De laatste stap was om lekker een stukje te gaan suppen met deze leuke groep. Lekker het ruime sop verkennen en vooral laten zien hoe relax en rustgevend suppen kan zijn!

Ik als supinstructeur

Twee uurtjes vlogen voorbij. Wat was dit leuk! Naderhand nog even lekker nakletsen en vooral rustig aan doen. Supdudes kennen uiteraard geen gehaast en gestress :) Blijkbaar deed ik iets goed, want niet veel later kreeg ik twee heerlijke Google-reviews! Ik werd er helemaal stil van (en dat gebeurt niet gauw). Echt zo enorm trots op!

Zo schreef Bianca:

Gisteren voor de eerste keer op een supboard gestaan, ik zelf had in het begin een grote mond en dacht dat doe ik wel even maar puntje bij paaltje vond ik het toch erg spannend, Ruben heeft mij erg op mijn gemak gesteld en gaf goede uitleg. Hij bleef rustig en relaxt. Ik ging niet zo snel als de andere deelnemers, maar hij bleef relaxt en verdeelde zijn aandacht goed tussen alle deelnemers. Wat een top kerel die Ruben. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen! Wat een super gave ervaring was het suppen. Rustgevend, zenn en lekker op het kalme water. Ik geef een dikke tien! Tot de volgende keer Ruben. Bedankt voor alles!!

En Ian schreef:

Wat een onwijs relaxte sfeer creëert Ruben. Zijn enthousiasme werkt heel aanstekelijk en zorgt er voor dat je in no-time op je gemak op de board staat. Het enige nadeel van zijn lessen is, is dat het suppen verslavend werkt. Dikke aanrader en absoluut voor herhaling vatbaar.

Zo gaaf!

Wil jij ook suples van mij?

Neem dan nu contact met mij op en wie weet staan wij binnenkort lekker samen op het water!

Contact mij!

Deel deze blog op: