OP DE FOTO

Met mijn YellowV supboard in hartje Amsterdam

Toen we elkaar pas net kenden, leek het ons leuk om samen op date te gaan in onze hoofdstad Amsterdam. Samen genieten van de grachten, onder al die bruggetjes door, de wereld vanaf het water bewonderen. Lekker rustig aan. Klinkt toch als een perfecte date?! :D

Zonder alle gekheid op een stokkie: toen ik mijn eerste YellowV supboard net had, was het plan om daarmee te gaan suppen en een korte fotoshoot te houden in Amsterdam.

Windsupdude - met een supboard in Amsterdam 1

Dus zo gezegd zo gedaan. Op naar mijn zus en schoonbroer in Amsterdam. Board opgeblazen en lekker mee op de boot. Toen we eenmaal een mooi plekje hadden gevonden, was het tijd om los te gaan. Met de Heartbeat 09 (deze kun je overigens ook bij mij huren en kopen) onder mijn arm tussen de mensenmassa door (eigenlijk perfect voor de anderhalve meter afstand), bruggetje meepakken en mijn staar-in-de-verte-blik in actie!

Windsupdude - met een supboard in Amsterdam 6

Dit trok zeker wat bekijks en dat kan eigenlijk ook niet anders met zo’n gaaf board. Ik vind het design echt zo onwijs stoer! Kan niet anders dan dat dat opvalt. En zie hier het resultaat. Gaaf toch?!

Na de shoot nog even door de grachten gesupt en vervolgens ruimer vaarwater opgezocht. Ditmaal de supboard lekker achter de boot. Toch ook erg gaaf om dan te blijven staan en zo over het water te cruisen. Suppen in Amsterdam: zeker voor herhaling vatbaar!

Windsupdude - met een supboard in Amsterdam 5
Windsupdude - met een supboard in Amsterdam 7
Windsupdude - met een supboard in Amsterdam 3
Windsupdude - met een supboard in Amsterdam 2
Windsupdude - met een supboard in Amsterdam 4

De foto’s van mij zijn gemaakt door mijn schoonbroer Riccardo van @hi_amsterdam

Deel deze blog op: