MET THE CHIEF EN ZIJN SUPBOARD

Lekker suppen op het Engelermeer

Mijn pa, ook wel bekend als The Chief, heeft vorig jaar een supboard gekregen van Wowsea Sup. Toen we eindelijk eens lekker samen konden gaan suppen, kon ik het uiteraard niet laten om mijn GoPro mee te nemen. Niet alleen handig om mooie foto’s te maken voor een review, maar ook zeker hartstikke leuk (en op zeg ook best handig zo voor op en in het water) om eens mee te spelen tijdens het maken van een gaaf filmpje (ik ben ook nog een aardige GoPro-newbie).

Suppen op het Engelermeer

In Vlijmen, vlakbij Den Bosch of ook wel ‘s-Hertogenbosch, ligt een hele mooie, grote plas, genaamd het Engelermeer. Hier heb je verschillende strandjes, grasvelden en het belangrijkste: verschillende delen waar je lekker kan genieten van het water! Zo is er een kade waar met regelmaat windsurfers en suppers te water gaan.

Pa met zijn supboard

Ok, genoeg gekletst. Tijd voor een – al zeg ik het zelf – heerlijk filmpje. Ik moet eerlijk toegeven dat ik gelijk weer zin krijg om te suppen als ik dit filmpje terugkijk. Zo lekker met dat steeds lager hangend zonnetje en uiteraard de gezelligheid met pa. Ook dat is het mooie van samen op pad gaan met onze subboards: mooie herinneringen maken!

Bij deze het filmpje (mogelijk kun je handmatig de kwaliteit hoger zetten onderaan bij Instellingen). Enjoy!

(Wil je een betere kwaliteit zien op je telefoon? Bekijk het filmpje dan in de YouTube-app)

Ben jij overigens benieuwd naar die review? Klik dan hier om deze te lezen. Hopelijk volgen er dit jaar weer vele mooie momenten samen vol quality time in, op en bij het water!

Deel deze blog op: